Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Dwaande
_
Home__Weblog__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Better steande stjerre, dan op de knibbels libben.



Mijn Profiel

JanRutgers
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Hypocriet?? Hoe kom je er bij!!!
13 november 2018 10:51

Het zou bij wet verboden moete...
08 november 2018 12:52

Klein leed?
06 november 2018 21:17

Een beetje van dit en een beet...
05 november 2018 16:51

Kerstfeest: traditie, kerkelij...
31 oktober 2018 09:43




Fotoboeken

Nog geen foto's toegevoegd.






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door barth. om 02:19
_
Barth. Online

Door mariet1950 om 01:57
_
Mariet1950 Online

Door Shyne om 01:41
_
Shyne Online

Door Greeet om 01:31
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door elvira om 01:08
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 01:07
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 01:06
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 01:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Vegetarisch in het kader consuminderen.

Nee, wees niet bang, ik ga niet opeens vol op de vegetarische toer, maar zo nu en dan is het niet verkeerd om een keertje geen vleesgerelateerde producten te nuttigen. Wij gaan proberen om elk weekend een dag geen vlees te gebruiken. Gewoon omdat het kan.


Vandaag heb ik tomatensoep gemaakt. Dat kan je doen met verse tomaten, maar een blik gepelde tomaten kan ook uitstekend en dat is nog goedkoper ook. Dus twee blikken tomaat geslacht, 3 blokjes groentebouillon en een restantje tuinkruidenbouillon. Een flinke kneep tomatenketchup en currysaus en dan afmaken met een ruime liter kokend water.

Gewoon omdat het ons wel lekker leek en om er toch een soort van maaltijdsoep van te maken, 250 gram soepgroente er bij. Het geheel aan de kook laten komen en dan direct laag draaien, zodat het tegen de kook aan blijft hangen, na een half uurtje, drie kwartier is alles wel gaar en kan de soep opgediend worden.

Broodje verschrikkelijk er bij en de maaltijd is compleet.

Oh, je weet niet wat een broodje verschrikkelijk is?

Dat is een broodje met ui (rauw), augurk, komkommer en ei.

Je snijdt een broodje open, zonder beide helften te scheiden. Dan met de de kaasschaaf de plakken kaas van een stuk jongbelegen snijden. Wees daar maar niet te zuinig mee, want de kaas is de basis van alles.

Natuurlijk had je de flinke ui (eentje per broodje) al in niet al te dunne plakken gesneden. Ook de augurk en de komkommer in plakken en dan kan het stapelen beginnen.

Eers kaas, dan ui, dan weer kaas, dan de augurk, dan weer kaas, dan de komkommer, dan weer kaas, dan weer ui en dan tot slot weer kaas. Tot slot het in schijfjes gesneden ei.

Klap het broodje dicht en probeer het te verorberen zonder te knoeien. Voor de liefhebbers, je kan er ook nog wat currysaus overheen doen.

Eet smakelijk.




Geplaatst op 11 augustus 2018 15:11 en 142 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.